Event Marketing

Promo Pakket

Social media is een geweldig medium om een event onder de aandacht te brengen. Als organisatie probeer je vaak vlak voor het event begint de kaartverkoop nog een boost te geven. Je gooit er veel geld tegenaan om met paid advertisement op Facebook en Instagram je doelgroep te bereiken.  Dit is echter vaak weggegooid geld als je niet precies weet waar je mee bezig bent. Het is veel slimmer om op tijd te beginnen en de promotie over te laten aan een partij die weten wat ze doen.

Start op tijd!

Wacht dus niet te lang en start waar mogelijk 6 weken van tevoren!
Het helpt niet om schreeuwerig te adverteren met het oproepen voor het kopen van kaartjes. Wij helpen je om je toekomstige bezoekers te triggeren, om ze te verleiden met je line up van leuke artiesten of sprekers.

Trots op ons werk

Wij verzorgen samen met een aantal hele leuke andere bedrijven in Meppel vanaf 2019 de PR, communicatie en Social Media promotie van Donderdag Meppeldag, winnaar van “Het Beste Regio Evenement” door de Stichting Nationale Evenementenprijzen en heeft een bezoekersaantal van 260.000 per jaar.

Bereik je eigen doelgroep

Wij weten precies wat ervoor nodig is om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Of je nu een branche gericht congres of hippie festival organiseert , wij zorgen ervoor dat jouw advertenties de juiste doelgroep bereikt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Interactie tijdens het event

Op de dag van het event is het heel belangrijk om social media ook dan in te zetten. Zo worden de gasten getriggerd om ook online informatie of foto’s te delen.
Het is vooral goed voor de mensen die niet aanwezig zijn om te zien dat ze echt iets hebben gemist en dat ze het de volgende keer niet over mogen slaan!
Daarnaast kun je de quotes en beelden van bezoekers achteraf ook gebruiken op je socials.

After movie

Om je bezoekers te laten nagenieten en om gasten te verleiden om naar een volgend event te komen, is het geweldig om het event samen te vatten in een after movie. Deze video wordt opgenomen door een professionele crew met broadcast apparatuur en zal gemonteerd worden in een professionele edit suite. Dit garandeert de kwaliteit van het eindresultaat. Uiteraard krijg je de video op DVD en stick, zodat je deze na de campagne voor eigen doeleinden kunt gebruiken.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een leuke promo á vlog op te nemen. Dit is een speelse manier van een promo video maken, waarbij de kosten veel lager zijn. Er wordt hier geen gebruik gemaakt van broadcast materiaal. Deze video wordt wel door een professionele cameraman/vrouw gemaakt en gemonteerd.

Meer mooie video’s bekijken? Kijk dan ook eens op ons YouTube kanaal!