Bedrijfsvideo’s en promovideo’s

wij helpen je van idee tot realisatie!

Ons brein verwerkt video wel 16.000 keer sneller dan tekst. Je verhaal komt dus sneller en beter over als je het in beeld brengt!

Elke organisatie of bedrijf kan leuk en spannend zijn, mits de bedrijfsvideo goed in elkaar zit. Je laat in de bedrijfsvideo zien wat je bedrijf bijzonder en uniek maakt. Je onderscheidend vermogen is nou eenmaal hetgeen waardoor een klant voor jou kiest en niet voor de concurrent.

Of het nou een informatieve video is over je bedrijf of een promo video voor je product of dienst, wij helpen je van het bedenken van een goede strategie tot de realisatie van een professionele videoproductie!

Scenario schrijven

Videoproductie

Interviews

Regie

Drone beelden

Professionele videoproducties

kwalitatief hoogwaardige video’s

Wij zorgen voor een professionele bedrijfsfilm, gedraaid door een professionele crew. Uw video wordt daarna gemonteerd in de edit suite, waarna we u het beeldmateriaal in het gewenste formaat aanleveren.

Scenario’s schrijven

Voor een goede bedrijfsfilm en promovideo moet je bij de bron beginnen: een goed idee en een goed scenario. Zelfs de beste regisseur kan van een slecht scenario geen goede film maken, terwijl het wel heel makkelijk is om van een goed scenario een heel slechte film te maken.

Ons team heeft alles in huis om een geweldig scenario te maken die de doelgroep aanspreekt!

Interviews

Interviewen is een vak en daarom is het niet zomaar een lijstje samenstellen en de vragen op iemand af vuren.

We gaan juist een goed gesprek met iemand aan, we zorgen ervoor dat de geïnterviewde zich op zijn of haar gemak voelt en komen daardoor tot de kern. Luisteren is voor ons daarom het belangrijkste!

Drone beelden

Onze gecertificeerde drone piloot heeft al heel wat vlieguren gemaakt sinds de jaren ’90 als cameraman en op het gebied van video en editing. Daarom ben je niet alleen verzekerd van creatieve opnames, maar ook een professionele beeldbewerking en montage. We bewerken de gemaakte opnames in Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor een professioneel en mooi eindresultaat. Je ontvangt de dronebeelden in een gangbaar beeldformaat zoals jpg of mp4.

Een aantal van onze producties

Klik op de video voor meer informatie