Drone beelden

Onze gecertificeerde drone piloot heeft al heel wat vlieguren gemaakt sinds de jaren ’90 als cameraman en op het gebied van video en editing.

Daarom ben je niet alleen verzekerd van creatieve opnames, maar ook een professionele beeldbewerking en montage. We bewerken de gemaakte opnames in Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor een professioneel en mooi eindresultaat. Je ontvangt de dronebeelden in een gangbaar beeldformaat zoals jpg en mp4.

Makelaar, architect of projectontwikkelaar?

Ben je makelaar of architect en wil je aan potentiële kopers laten zien hoe het pand en de omgeving eruit zien? Door spectaculaire luchtbeelden te laten zien, wordt een pand onweerstaanbaar. Onze drone piloot is volledig gecertificeerd en is daardoor ook op de hoogte van alle regelgeving en vergunningen. Wil je niet alleen mooie beelden van het exterieur en de omgeving, maar ook van het interieur? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Wil je een omgeving, landgoed, of gebied in kaart brengen?

Drone beelden bieden veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld de verspreiding en groei van planten in kaart brengen. Maar ook routes en het gedrag van dieren. Camera’s waarmee drones worden uitgerust kunnen beelden vastleggen die het menselijk oog niet kan waarnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op