Wij maken de website

die bij jou past!

Een goede website/landingspagina moet aan de verwachtingen voldoen die ontstaan zijn bij het zien van een bericht op social media, de ontmoeting die je hebt gehad met iemand of bijvoorbeeld door de uitstraling van je logo.

Iemand wordt getriggerd om te klikken op de link bij een bericht wat hem/haar aansprak. Het is bewezen dat iemand binnen 3 seconden al bepaald of hij/zij met je in zee gaat. Die eerste indruk geef je met een eerste ontmoeting, maar ook door je social media en je website.

Een website moet een frisse, duidelijke en professionele indruk geven. Maar bovenal moet je homepage uitnodigen om verder te kijken. Er mag niet teveel tekst staat, maar daarom is het uitermate belangrijk dat wat er staat zo interessant klinkt, dat je wel verder moet kijken.

We helpen je bedrijf graag op weg door een website voor je te maken dat jouw bedrijf past. We kunnen dit van A tot Z voor je verzorgen.

Onze websites werken

op alle devices

Een traditionele website werkt alleen op de desktop. Daar kun je tegenwoordig niet meer mee aankomen. Ruim de helft van de tijd dat we online zijn wordt doorgebracht op mobiele apparaten. We maken daarom websites die mobiel-vriendelijk, tablet-vriendelijk en desktop- vriendelijk zijn.

Het houdt in dat we met het design rekening houden met de afmetingen van je scherm, of dat nou op een computer, mobiel of tablet is. Daarnaast zijn er features die alleen handig zijn op bijvoorbeeld een mobiele telefoon, zoals een click to call button (een button waarmee je, als je erop tikt, meteen gaat bellen). Wij zorgen ervoor dat deze features ook alléén zichtbaar zijn op de apparaten waarbij het nuttig is.

Features

De volgende features kun wij o.a. implementeren in jouw website!

SMP media - onze missie

Click-to-call

Click-to-e-mail

Bestanden

Mailchimp integratie

Shopfunctie

Openingstijden

Social media icons

Social Feed

Tagwolk

Contactformulier

Slider

Fotogalerij

Aftel effect

Share button

Progressie balken

Anti-spam filter

Cookie vermelding

Google Analytics

Neem vrijblijvend contact met ons op

Branding

Indien er nog geen logo bestaat, kunnen wij dit ook verzorgen. We laten je huisstijl overal in terugkomen en zorgen zo voor een duidelijk, professioneel en herkenbaar beeld.

Hosting

Een veilige hosting en mail inbegrepen
Heb je zelf je eigen domeinnaam laten registeren? Dan is het natuurlijk mogelijk om bij je eigen hosting te blijven.
Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen.

Hosting van de website inclusief een gratis SSL certificaat
Standaard leveren wij de hosting met een SSL certificaat. Met een SSL certificaat beveilig je de persoonsgegevens die bezoekers op je website achterlaten. Dit is niet alleen verplicht volgens de AVG, maar is ook gunstig voor je positie in Google. Het hebben van een SSL certificaat is namelijk een criteria waar Google naar kijkt. Websites die hier niet aan voldoen worden lager in de zoekresultaten getoond.