Wie wij zijn? Wij zijn jouw partner op het gebied van al je media uitingen!
Met onze kennis en vakkundigheid op het gebied van (online) marketing, webdesign, video producties, grafische vormgeving en social media, zijn wij van alle markten thuis!

Met onze expertise in grafische vormgeving, onze reclame achtergrond en onze expertise in zichtbaarheid zijn wij de ideale partner op het gebied branding en marketing! Van het neerzetten van een huisstijl dat staat als een huis tot het zichtbaar maken bij jouw specifieke doelgroep.

We staan met 1 been in de wereld van de meest uiteenlopende social media platforms en influencers. Van Twitter tot Facebook en van YouTube tot LinkedIn en Instagram. Met het andere been staan we op de vaste grond van de ‘real world’. Daardoor begrijpen we precies welke uitstraling jouw merk verdient.

Ons team

Wij staan voor je klaar!

Bianca Mars

Eigenaar, vormgever & marketing specialist

Maarten Mars

Regisseur, cameraman & drone piloot

Linda Suurmond

Tekstschrijver

Lesley van Gendt

Content Creator & Webdesigner

Magdalena Markov

Financiële administratie

SMP media - onze missie

Onze missie

Jouw onderscheidend vermogen is jouw krachtigste verkoopargument!

Onze passie gaat over authenticiteit. Onderscheidend vermogen. Je wilt dat jouw onderscheidend vermogen naar voren komt. Als dat voor jou nog een zoektocht is, dan zoeken we samen uit wat dat is. Dat moet namelijk de boventoon gaan voeren in je uitingen. Dit zal immers de doorslaggevende factor zijn dat iemand voor jou kiest en niet voor je concurrent.

Een klant doet niet in het bijzonder zaken met het bedrijf. Nee, de klant doet zaken met jou, omdat hij/zij een klik met je heeft. Die klik krijg je als je laat zien waar je passie ligt. Wat maakt jou uniek en hoe zet je die unieke kwaliteiten in om het onderste uit de kan te halen voor jouw klant? Laat dit zowel in je gesprekken en al je online en offline uitingen zien! Wij zijn er als je sparringpartner en ontzorgen je op het gebied van marketing en de grafische vormgeving van jouw visuele identiteit, in drukwerk en online design!