Social Media Partner

Je belangrijkste marketingtool!
Social Media is tegenwoordig je belangrijkste marketingtool. Online zichtbaarheid en het creëren van de gunfactor speelt hierin een grote rol. Je social media kanalen zijn je visitekaartje en mensen moeten het vooral leuk vinden om je te volgen. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je ervoor dat het algoritme niet tegen je werkt? Dat is voor de meeste ondernemers heel moeilijk. Laat dat nou juist ons specialisme zijn!

Social Media Uitbesteding
Wil je direct en indirect meer omzet voor je bedrijf?
Met ons lage instapmodel kunnen we je bedrijf op social media in zichtbaarheid sterk laten groeien! Je krijgt:

– je eigen social media manager die zich volledig in je bedrijf verdiept en je vaste aanspreekpunt is
– maken we een strategie passend voor jouw bedrijf
– zetten we jouw onderscheidend vermogen centraal
– posten we 2x per week iets op je socials dat grafisch goed vormgegeven is

Wij zorgen met onze creatieve uitspattingen voor reuring en levendigheid!
Jouw socials moeten leuk zijn om te volgen en daar kunnen wij voor zorgen!

Gertjan Holterman
Gertjan HoltermanEigenaar AT7T9 werving & selectie
“Sinds begin 2021 is Bianca verantwoordelijk voor een groot deel van de exposure van AT7T9 werving & selectie in de social media. Voor Bianca was AT7T9 de eerste klant in de arbeidsbemiddeling. In het begin hebben daarom we veel gespard over inhoud en vorm. Door haar ervaring wist Bianca snel te komen tot de juiste vorm en invulling, wat heeft geleid tot stevige groei van onze exposure. Bianca denkt mee, komt zelf met ideeën en maakt in no-time inhoudelijke posts. Bovendien is ze altijd vrolijk en positief, wat het samenwerken erg prettig maakt. Het inzetten van de expertise van Bianca en SMP media heeft zeker ons resultaat vergroot!”
Linda Mensink
Linda MensinkKandidaat makelaar bij Hup & Fidom Garantiemakelaars
“Wij zijn klant van Social Media Partner. Zij verzorgen onze social media kanalen. Ze zijn creatief en duiken in de behoefde van de klant. Hierdoor kunnen ze passende en unieke posts maken wat ons zichtbaarder maakt. We zien dit door in de groei van ons kantoor. Kortom, wij raden Social Media Partner zeker aan!”
Henri van der Meulen
Henri van der MeulenDirector Sales strategy & planning at HP Enterprise (Hewlett Packard Enterprise)
“Via mijn wederhelft in contact gekomen met SMP media voor het updaten van mijn LinkedIn profiel. Ter voorbereiding hadden we een telefonisch kennismakingsgesprek ingepland. Bianca bruist van de energie en ik was aangenaam verrast door de kordate aanpak in haar vraagstelling. Zij is geïnteresseerd, trekt snel verbanden, vraagt door en reflecteert met samenvattende vragen haar bevindingen. Dit gesprek was de basis voor de LinkedIn summary die ze geschreven heeft maar tegelijkertijd voor mij een extra handvat om mijn gedachten en toekomstplannen verder vorm te geven. In 1 woord een Toppertje!”

Jouw eigen social

media manager

Je krijgt je eigen persoonlijke social media manager die zich volledig verdiept in jouw bedrijf en die als geen ander weet hoe je moet inspelen op de actualiteiten binnen je branche. We helpen je om een goede strategie te bepalen, we bedenken ludieke acties en we houden je social media consequent voor je bij. Wij helpen je graag om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Daarmee genereer je nieuwe leads en vergroot je je omzet!

Jouw eigen social media manager weet hoe je op de beste manier kan communiceren met je eigen doelgroep, welke social media kanalen je hiermee het beste kan inzetten en welk beeldmateriaal het beste tot zijn recht komt.

Optimale exposure

Je geeft als marketingafdeling veel geld uit aan advertenties in kranten en bladen waar je het resultaat niet van kan meten. Advertenties die veelal worden gezien door mensen die je helemaal niet probeerde te bereiken. En veel erger nog, advertenties die niet door jouw volledige doelgroep worden gezien.

Te weinig resultaat toch uit elke euro die je hieraan besteed hebt?
Online branding of online marketing bieden dan ook een geweldige en snelle mogelijkheid om jouw merk daar onder de aandacht te brengen waar jij dat wilt.

Wat kunnen wij je bieden?

• Social media uitbesteding
• Campagnes op maat
• On- en offline eventmanagement
• Persoonlijke social media adviseur
• Zichtbaarheid
• Sterke branding
• Crossmediaal bereik
• Meer naamsbekendheid
• Promotievideo’s gedraaid door een professionele crew met broadcast apparatuur

Nóg meer bereik??

gericht adverteren

Alle ondernemers kennen de button ‘promoten’ bij de posts op Facebook. Een makkelijke manier van Facebook om geld te verdienen, maar voor ondernemers meestal weggegooid geld. Waarom? Je geld wordt uitgegeven aan veelal accounts die welliswaar actief zijn op Facebook, maar zij zullen niet snel gebruik maken van zo’n campagne. Doordat wij de campagnes uitvoeren aan de achterkant van Facebook en testen welke advertenties en welke teksten het beste werken, zorgen wij voor de meest effectieve manier van adverteren.

Wij maken de advertentie(s) op in jullie huisstijl. De advertenties zijn op Facebook en Instagram zichtbaar bij een specifieke doelgroep. Naast het selectieprofiel dat we voor jullie maken, kunnen we ook gericht adverteren d.m.v. retargeting, oftewel adverteren gericht op mensen die je website hebben bezocht.

Zo kun je mensen die zijn afgehaakt op de website wellicht toch overhalen om eens een afspraak te maken. Daarnaast kunnen we look-a-likes vinden met dezelfde soort interesses als de mensen die jouw website hebben bezocht en hier gericht op adverteren via de socials. Zij zijn misschien nog niet bekend met jullie, maar zij zijn wellicht wel geïnteresseerd in wat jullie te bieden hebben! Dit is een briljante techniek, want door heel gericht op deze mensen te adverteren is er een grote kans op een gigantisch succesvolle campagne!

De reden waarom is heel simpel.
Wanneer je op Facebook een doelgroep selecteert, weet je dat meer organisaties dezelfde doelgroep zullen kiezen. Je bent dus één van de velen. Om deze reden zullen Facebook en Instagram je filteren. Als je gaat retargeten en daar ook look-a-likes bij vindt, dan heb je je eigen unieke doelgroep. Niemand anders heeft exact deze doelgroep. Facebook zelf wil ook interactie en daarom zullen ze dit belonen en wordt het gesponsorde bericht voornamelijk in de tijdlijn geplaatst van de actieve profielen.