Social Media Partner

media uitbesteden?

Je belangrijkste marketingtool!
Social Media is tegenwoordig je belangrijkste marketingtool. Online zichtbaarheid en het creëren van de gunfactor speelt hierin een grote rol. Je social media kanalen zijn je visitekaartje en mensen moeten het vooral leuk vinden om je te volgen. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je ervoor dat het algoritme niet tegen je werkt? Dat is voor de meeste ondernemers heel moeilijk. Laat dat nou juist ons specialisme zijn!

Social Media Uitbesteding
Wil je direct en indirect meer omzet voor je bedrijf?
Met ons lage instapmodel van 199 euro per maand kunnen we je bedrijf op social media in zichtbaarheid sterk laten groeien! Je krijgt:

– je eigen social media manager die zich volledig in je bedrijf verdiept en je vaste aanspreekpunt is
– maken we een strategie passend voor jouw bedrijf
– zetten we jouw onderscheidend vermogen centraal
– posten we 2x per week iets op je socials dat grafisch goed vormgegeven is

Wij zorgen met onze creatieve uitspattingen voor reuring en levendigheid!
Jouw socials moeten leuk zijn om te volgen en daar kunnen wij voor zorgen!

SMP media is afgeleid van Social Media Partner en vallen onder dezelfde BV. Deze afdeling is er in gespecialiseerd om jouw doelgroep optimaal te bereiken!

Vertel me meer!
Linda Mensink
Linda MensinkKandidaat makelaar bij Hup & Fidom Garantiemakelaars
“Wij zijn klant van Social Media Partner. Zij verzorgen onze social media kanalen. Ze zijn creatief en duiken in de behoefde van de klant. Hierdoor kunnen ze passende en unieke posts maken wat ons zichtbaarder maakt. We zien dit door in de groei van ons kantoor. Kortom, wij raden Social Media Partner zeker aan!”
Marjolein Pullen
Marjolein PullenAccount Manager bij TM Contact
“Social Media Partner (SMP media) is dé specialist wanneer het om je zichtbaarheid op social media gaat. Zij weten exact waar je onderscheidend vermogen ligt. En daar gaan ze mee aan het werk. Haar reclame achtergrond en expertise in grafische vormgeving maakt dat eigenaar van het bureau Bianca iedere keer opnieuw met de meest creatieve ideeën komt. Met haar enorme netwerk van influencers en haar kennis van social media platforms is zij zelf eigenlijk de grootste influencer. Bianca is een prettige, krachtige vrouw, die vol passie haar eigen bedrijf runt.”
Henri van der Meulen
Henri van der MeulenDirector Sales strategy & planning at HP Enterprise
“Via mijn wederhelft in contact gekomen met SMP media voor het updaten van mijn LinkedIn profiel. Ter voorbereiding hadden we een telefonisch kennismakingsgesprek ingepland. Bianca bruist van de energie en ik was aangenaam verrast door de kordate aanpak in haar vraagstelling. Zij is geïnteresseerd, trekt snel verbanden, vraagt door en reflecteert met samenvattende vragen haar bevindingen. Dit gesprek was de basis voor de LinkedIn summary die ze geschreven heeft maar tegelijkertijd voor mij een extra handvat om mijn gedachten en toekomstplannen verder vorm te geven. In 1 woord een Toppertje!”

Jouw eigen social

media manager

Je krijgt je eigen persoonlijke social media manager die zich volledig verdiept in jouw bedrijf en die als geen ander weet hoe je moet inspelen op de actualiteiten binnen je branche. We helpen je om een goede strategie te bepalen, we bedenken ludieke acties en we houden je social media consequent voor je bij. Wij helpen je graag om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Daarmee genereer je nieuwe leads en vergroot je je omzet!

Jouw eigen social media manager weet hoe je op de beste manier kan communiceren met je eigen doelgroep, welke social media kanalen je hiermee het beste kan inzetten en welk beeldmateriaal het beste tot zijn recht komt.