Geluks BV | app Geweldige Wijk

Videoproducties

Social media uitbesteding

“Een uitkering is geen leefbaar inkomen, het is net genoeg om niet dood te gaan”

Deze dappere vrouw durfde haar verhaal te delen voor onze camera. Wat een krachtige boodschap en wat een bewondering hebben we voor haar! Miranda is ervaringsdeskundige op het gebied van armoede en sociale uitsluiting. Wil je haar hele verhaal horen? Ga dan naar http://geluksbv.nl/geweldige-wijk-app/

Een kind in armoede kan ook gewoon op voetbal

Als je kind lekker wil sporten, wil je dat als ouders graag mogelijk maken. Toch lukt dat door bijvoorbeeld geldgebrek niet altijd, zoals bij Bas in deze video. Zijn vader stelt een vraag via de app, het Jeugdsportfonds hielp!

Wanneer je niet kunt trakteren, omdat er thuis geen geld voor is

Bekijk wat de app betekent voor Sarah en haar moeder.

Brood

Voor Hans is het niet vanzelfsprekend om genoeg brood te hebben voor een week. Via de app vroeg hij hulp. En dat zag de Bakker Bart!

Introductie

Voor de promotie van de app Geweldige Wijk hebben we scenario’s geschreven van situaties die voor veel mensen in Nederland realiteit zijn. We hebben hier een vijftal promovideo’s voor gemaakt om het gebruik van de app te bevorderen. Deze app is voor landelijk gebruik ontwikkeld en de Gemeente Meppel mag de pilot draaien. Geweldige Wijk helpt bij het verminderen van de effecten die ontstaan als men lange tijd leeft van een zeer kleine beurs. Heb jij af en toe hulp nodig of wil je met een klein gebaar al van grote betekenis zijn voor iemand anders? Meld je dan aan in de app. Klik op de link http://geluksbv.nl/geweldige-wijk-app/ en download de app.

Social media campagne

Voor het optimaal bereiken van de doelgroep, hebben we de Geweldige Wijk geadviseerd en een social media campagne opgezet voor de introductie van deze video’s.