Gemeente Meppel

Videoproducties

Gerja Lakke

“Trek op tijd aan de bel bij een vriend of vriendin, als je niet lekker in je vel zit”

In deze video zien we Gerja Lakke. Zij is haptonoom hier in Meppel en zij verteld wat ze in haar vakgebied nu in het bijzonder tegenkomt in de Coronaperiode.

Studio 2

3 Meppeler bedrijven hebben de handen ineen geslagen om ook kansen te zien die deze periode met zich mee brengt. TimeStar Media, Sem Productions en Interstage hebben met creatieve ideeën het hoofd geboden aan deze periode.

Drenthe College

Voor het Drenthe College waren de afgelopen maanden een tijd vol uitdagingen en oplossingen. In de komende bijdrage vertellen een aantal studenten en docenten wat ze tegen gekomen zijn en hoe ze daarmee om zijn gegaan.

Greens & Salads

Greens & Salads uit Meppel is een bedrijf dat gesneden groentes en salades levert aan bedrijven en instellingen door het hele land. Zij zijn door de Coronaperiode hard getroffen en hebben diverse hygiëne maatregelen moeten nemen. In de komende bijdrage verteld eigenaar Chris de Jong daarover.

SchuldHulpMaatje

Jan Zondag is coördinator van de stichting SchuldHulpMaatje. Zij begeleiden mensen die door welke omstandigheden dan ook in de schulden terecht zijn gekomen. Jan verteld in de volgende video welke veranderingen zij de afgelopen tijd gezien hebben.