Kopieer en Print

Grafisch ontwerp

Er is een revolutie gaande op het gebied van printen. In de winkels van KopieerenPrint.nl worden verschillende materialen en ontwerpen gepresenteerd.
We hebben hiervoor volledig gepersonaliseerde samples ontworpen in de huisstijl van KopieerenPrint.nl.

Sommige ontwerpen, zoals de menukaart, het verenigingsboekje en de kaarten hebben we ontwerpen met een knipoog en een beetje humor.
Deze ontwerpen zijn tevens opgenomen in de brochure, die een magazine look heeft. Deze bundel wordt gepresenteerd in de shops en is ook een mooie hand-out voor accountmanagers die bij potentiële klanten langs gaan.

Grote posters

Ga je voor een standaard posterformaat of wil je niet te missen zijn met veel grotere posters? Van klein tot heel groot en alles daartussen… We maken ze de ontwerpen in allerlei verschillende poster formaten.

Banner

Een Banner is de verzamelnaam voor signing producten in de drukwerk branche. Onder meer spandoeken, roll-up banners en gevelbanieren horen daarbij. Voor Kopieer en Print hebben we in dit geval een roll-up banner ontworpen.

Goudfolie

Goudfolie op drukwerk wordt steeds populairder. Bij foliedruk wordt de tekst, afbeelding of logo gedrukt in een glanzende kleur. Zo zijn er de traditionele veredelingen zoals goud, zilver en brons, maar ook rood, blauw en groen kunnen met een glanzende touch gedrukt worden.

Deze kaart hebben we overigens ontworpen met een techniek, zodat het precies op goud met een glans lijkt!

Kaarten (ontwerp+tekst)

Creativiteit, daar draait alles om bij ons! We vinden het daarom niet alleen leuk om creatief te zijn met grafische ontwerpen, maar ook met teksten! Voor Kopieer en Print hebben we daarom leuke kaarten bedacht en ontworpen voor hun shop.

Brochure

In deze brochure hebben we alle ontwerpen terug laten komen.

Verenigingsboekje

Deze klant print ook veel verenigingsboekjes. Wij vonden het daarom heel leuk om ook voor de printshop een verenigingsboekje te bedenken. Zo konden zij op een visuele manier ook laten zien wat er mogelijk is op het gebied van printen.

Menukaart (ontwerp+tekst)

Een menukaart voor een printshop? Waarom niet?! We bedachten dat het leuk was om de klanten op een attractieve manier te laten zien wat er allemaal mogelijk is op printgebied.

Entreebewijs

We bedachten een leuk entreebewijs voor een fictief evenement.

Visitekaartjes

Natuurlijk konden de visitekaartjes niet ontbreken.

Bouwtekeningen